iDAN

07 Mei 2011

Satu dalam Seribu

Mimi

Birthday celebration boleh kata sambut tiap tahun, tapi kali ini terasa sangat bermakna. Berjumpa semula dengan kawan-kawan yang pernah memberi kesan dalam hidup..berbual dgn santai, di rumah sendiri. Alhamdulillah, benar-benar rasa melalui FB.. silaturrahim dapat di eratkan. Thanks hubby kerana membantu merealitikan pertemuan hari ini.

56 minit yang lalu ·
Idan Radzi Tetamu paling akhir datang & paling lewat pulang... juadahnya semua sedap... abg suka amat laksa johor yg disajikan... rumah Oja amat santai... rasa tinggal di dunia khayalan tenguk neon indah ketika malam... mmg tak pernah jejak kondo agam setinggi 25 tingkat di tengah kota begitu... Terima Kasih Oja & Epoi...12 minit yang lalu ·


Sukar ditemui bekas pelajar yang pernah bersama kita ketika bertugas... ingat akan kita, sudi datang majlis kenduri anak kita, sudi SMS kita. Pun sudi jemput ke rumah mereka, mengimbau kenangan lalu. Terkenang kisah 10 tahun lalu.

Oja & Epoi antara bekas pelajar yang rapat denganku ketika 28 tahun aku berkhidmat dengan UPM. Bagaikan mimpi di tengah kota sana ada seseorang yang ingatkan kita.

Sekadar nak dapat maklumat KTAC


Mungkin ada kalangan anda bekas pelajar atau keluarga yang pernah dengar tentang

KOLEJ TEKNOLOGI ANTARABANGSA CYBERNETICSPETA LOKASI
154-4-10, Kompleks Maluri,
Jalan Jejaka, Taman Maluri,
55100 Kuala Lumpur.

http://www.ktac.edu.my/index.html

Sudi apalah kiranya kita berkongsi maklumat atau maklum balas kepada saya untuk sama-sama kita dapat panduan pun keyakinan mengajak rakan atau anak-anak mendaftar di sini.

Antara tujuan maklumat ini; dapat kita tahu perkembangan bekas pelajar di sini. Pengalaman menarik belajar di sini & pelbagai kenangan bersama ketika belajar di sini.

Paling penting agar dapat kita salurkan semangat kepada masyarakat kita peluang kerjaya yang diperolehi setelah memegang Ijazah & Diploma di kolej ini.

e-mel saya atau beri respon di blog saya untuk sama-sama kita dapat hasilnya.