iDAN

06 Ogos 2012

Badminton

‎1. Abdul Hamid Othman
2. Rosli Abdul Aziz
3. Razali Rah
4. Ibrahim Mansor
Munie Musa
Anyss Je
Mohd Adid Ab Rahman
Zeq N Zeqq

Terima kasih rakan; 4 dari 8 rakan di FB yang pernah aku temui masih suka mengintaiku, mahu tahu apa yang aku catat hari ini.

2. Bukan bermakna yang lain tak mengintai/menyapa aku cumanya FB selalunya akan paparkan 8 rakan terakhir klik dinding peribadi kita. (Aku tak guna timeline, mungkin Timeline lain cara)

3. Hari ini aku macam biasa, masih rasa terkilan kita tewas badminton di tangan cina untuk nak rebut emas di olimpik. Itu pun nasib ada kaum cina yang harumkan nama Msia; tak tahu bila lagi ada keluarga sehebat Datuk Mohd Sidek yang jadi lagenda badminton satu ketika dulu.

4. Lagi 4 tahun baru dapat tenguk badminton di sukan olimpik. Tak pasti siapakah warga Msia punya bakat sehebat Datuk Lee Chong Wei. Pemain nombor satu dunia kini Lin Dan dah ambil ambil alih. Rasanya kita punya segala kemudahan untuk kemajuan sukan terpulang kepada individu atau warga kita yang berusaha menuju kecemerlangan di arena sukan antara bangsa.
· · · · 6 jam yang lalu ·

  • Anda suka ini
    • Penyair Idanradzi sayur semakin mahal sekarang kecuali sawi kangkong; cer bula tenguk harga terung jenis kacang; mahallah amat. Tapi tomato pelik kadang² tak sampai RM2 sekilo... berkat2 ☆