Translate

||| Tentang Aku |||

Foto saya
Jenaris, Kajang Selangor, Malaysia
¤¤ Penyair nan tidak akan berhenti memaparkan sesuatu. Berkata benar biar pahit sekali pun. Kata kata biarlah membawa makna. Makna jangan berbau hina.¤¤

Perlu Baca

masalah tanah pusaka Md Sesh masih tidak selesai Klik Label: Pusaka Mengambil hak milik orang lain tanpa mengikut panduan Islam adalah HARAM; akta tanah yang dipinda oleh manusia hanya perangkap NERAKA bagi mereka yang tamak akan harta dunia

15 Mac 2011

17613 pelayar


Blogspot dah ada kaunter sendiri senanglah nak tahu berapa pengunjung ke blog ini;
jika dulu terpaksa ke server orang lain untuk nak intip pengunjung@pelayar ke blog ini..
terpaksa ambil masa

Dari pengetahuan aku cuma ada sekitar 100 pengunjung sehari itu yang paling ramai itupun jenis klik & keluar... dalam beberapa detik sahaja
(Azim sering marah ayahnya sebut detik... detik tu tak boleh bacalah ayah cepat dari saat....katanya; aku pun tak tahu berapa detik satu saat)
Tak ramai yang suka baca coretan nan panjang-panjang
ramai suka tenguk gambar & klik ke blog lain.

hari ini Blogspot lagi lancar berbanding FaceBook FB yang makin berat servernya
silap-silap FB akan kehilangan pengunjung jika asyik sukat diakses.
Kata Salleh IT sebab Tsunami di Jepun, betulkah?


Tiada ulasan: