Translate

||| Tentang Aku |||

Foto saya
Jenaris, Kajang Selangor, Malaysia
¤¤ Penyair nan tidak akan berhenti memaparkan sesuatu. Berkata benar biar pahit sekali pun. Kata kata biarlah membawa makna. Makna jangan berbau hina.¤¤

Perlu Baca

masalah tanah pusaka Md Sesh masih tidak selesai Klik Label: Pusaka Mengambil hak milik orang lain tanpa mengikut panduan Islam adalah HARAM; akta tanah yang dipinda oleh manusia hanya perangkap NERAKA bagi mereka yang tamak akan harta dunia

29 Januari 2011

Kematian masih misteri

KUALA LUMPUR: Kematian seorang pramugari Penerbangan Malaysia (MAS) Jumaat lalu, masih misteri dan kini Polis Diraja Malaysia (PDRM) menunggu maklum balas polis Amsterdam, Belanda berhubung siasatan kejadian itu.

Dalam kejadian kira-kira jam 9 pagi Jumaat lalu, mangsa, Chin Sew Lin, 34, ditemui mati di tempat letak kereta Hotel Radisson, dihuninya bersama pramugari lain.


Mangsa dipercayai diserang sebelum dicampak dari tingkat empat hotel berkenaan.

Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Hussin Ismail berkata pihaknya belum dapat mengulas lanjut berhubung kejadian itu berikutan masih menunggu laporan daripada polis di Amsterdam.


“Kita (polis) tidak mendapat sebarang maklum balas dari sana lagi. Namun, kita difahamkan polis Amsterdam sudah menjalankan siasatan lanjut berhubung kejadian itu dan kita berharap ia akan siap dalam tempoh terdekat.


“Setakat ini masih belum ada perkembangan terbaru dan saya tidak mahu mengulas lanjut berhubung kejadian itu,” katanya ketika sidang media di Pusat Beli Belah Summit, Subang Jaya, di sini, semalam.