Translate

||| Tentang Aku |||

Foto saya
Jenaris, Kajang Selangor, Malaysia
¤¤ Penyair nan tidak akan berhenti memaparkan sesuatu. Berkata benar biar pahit sekali pun. Kata kata biarlah membawa makna. Makna jangan berbau hina.¤¤

Perlu Baca

masalah tanah pusaka Md Sesh masih tidak selesai Klik Label: Pusaka Mengambil hak milik orang lain tanpa mengikut panduan Islam adalah HARAM; akta tanah yang dipinda oleh manusia hanya perangkap NERAKA bagi mereka yang tamak akan harta dunia

23 Mac 2010

Wajah-Wajah 5 (Delima Merkah)


Mana yang menarik...

A1
3 jejaka atau bangkunya


A2
gembala atau kerbaunya.


A3
Gadis atau sigarnya


A4
Gadis berkemban atau sayang opahnya!.

& The Award Goes To...



Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award

Thanks a bunch to: Cik Belantara Jiwa yang menamakan saya sebagai penerima award ni.. Err! tak menduga apalagi bersedia sebagai penerima award ini jadi tak menyediakan sebarang ucapan; sekadar limpahan terima kasih; kepada Cik Ieja sebab dalam ramai-ramai pemblog, saya antara yang dipilihnya.. Terima kasih Cik Ieja saya sangat-sangat menghargainya.. :)


2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

Adoi ramainya.. Hmm! berikut adalah pemenang-pemenang bertuah hari ini!! :D

adoi!.. puas nak cukupkan 15 orang hehe


3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

Done!


4. State 7 things about yourself

Aduhai 7 sahaja tentang saya, selebihnya kenalah rajin klik blog saya...

1. Tak minum kopi yang lain minum belaka asalkan halal.
2. Kalau bersantai suka bawa beg galas kain, ada pelbagai rahsia di dalamnya.
3. Amat jauh dari telefon bimbit, payah nak kontak sila guna telefon rumah.
4. Tak pandai memandu guna selipar.
5. Tak suka rambut gondol sebab perut dah boroi.
6. Suka tenguk wayang jika TV asyik dengan ZEE & filem hindustan.
7. Bersara awal seyogia sudah jelak asyik kena perintah.

S. E. K. I. A. N (^-^)