- Anda, Shizuka Shan, Salmah Kamaruddin II, Mahyan Mohd Hassim dan 12 yang lain menyukainya.
- Idan Radzi sy teringat arwah rakan sy jadi tukang masak di gerai; ada pelanggan sibuk berpesan tak mahu taruh ajinomoto... hihihi lagi banyak ditaruhnya; tenguk pelanggan tu makan laju aja.
- Idan Radzi pergi dan balik sy cuba lain gerai masalahnya sama... mmg bila orang ramai mereka tak jaga kualiti masakan... tahu nak duit saja...
- Idan Radzi mmg pun masuk tiga minggu asyik demam tak kebah mengidam bihun kari dua kali cuba beli sama saja; ini yang payahnya orang niaga tak ikhlas nak kasi orang makan lebih kepada nak untung saja... tenguk pada iklan gambar ish... macam sedap amat.
- Mahyan Mohd Hassim Yeop Idan Radzi..mee kari kat restorans pak ngah dhentian Benta Pahang mmg sedap..
- Idan Radzi jarang amat ke pahang tu... hari tu sbb ke kuala trengganu tidur cherating balik terbabas sbb ngantuk amat ... Benta tu kat mana kalau ke KB lalu ke Benta tu...
- Idan Radzi Tak dinafikan kalau kita buat sendiri jauh kebih sedap.. sebab resipinya sempurna... mana ada org buat mee kari ni taruh kerang sedangkan itu asasnya... Zai Ismail.
- Idan Radzi entah- entah pernah singgah tapi dah habis... selalunya yeop ke mana-mana suka cuba masakan org.. jika ada mee kari akan selalu itulah dibuat pilihan... yeop tak cam sangat jalan ke KB ni
- Mahyan Mohd Hassim Sy jln ke KB ni mmg dah cam sgt..maklum setiap tahun 2 tiga kali mesti lalu jln yg sama..
iDAN
04 April 2013
Mengidam Bihun Kari Bertandang ke Jahang
Langgan:
Catat Ulasan (Atom)
Tiada ulasan:
Catat Ulasan