Translate

||| Tentang Aku |||

Foto saya
Jenaris, Kajang Selangor, Malaysia
¤¤ Penyair nan tidak akan berhenti memaparkan sesuatu. Berkata benar biar pahit sekali pun. Kata kata biarlah membawa makna. Makna jangan berbau hina.¤¤

Perlu Baca

masalah tanah pusaka Md Sesh masih tidak selesai Klik Label: Pusaka Mengambil hak milik orang lain tanpa mengikut panduan Islam adalah HARAM; akta tanah yang dipinda oleh manusia hanya perangkap NERAKA bagi mereka yang tamak akan harta dunia

11 April 2011

208

Semalam pengunjung blog ini adalah seramai 208 pelayar, satu catatan pengunjung yang agak ramai. Sekitar 9 pelayar bagi setiap sejam. Ini masih tidak dapat mengatasi pengunjung blogku di Server Easyjournal yang purata sehari dalam 350 pelayar.

Wilma pengunjungnya bertambah tak semestinya Nuffnang bertambah pemberian duit saguhatinya; kecuali pelayar blog ini klik iklan yang dipaparan. Bukan semua pelayar berminat dengan iklan yang sama maka jangan berharapkan sangat dengan duit saguhati yang bakal dimiliki yang pentingnya blog ini dapat mengisi masa senggang pengunjungnya. Ada sesuatu yang bakal dapat membuka minda pembaca tentang sesuatu isu.

3 ulasan:

Miss R berkata...

mule2 sy jOin nuffnang sbb duit.. dh 2 thn jOin, bru bln ni sy cash Out kn earning sy.. tu pOn x byk, de la dlm 1OO.. agak cemburu gak tgOk blOgger yg bru2 leh dpt lg byk dr yg dh lame nih.. tp de ms kite akn sedar, duit bknlah segale2nyer.. bersyukur apa yg kite dpt, nk lebih kna la usaha kn.. dgn cara yg sebaik2nye kn..

bgus juga de blOg, sbb de ms kite leh refer blk pe yg tlh kite taip.. segale artikel n tip2, petua, kisah2 kite.. like a diary.. biler bace blk, kdg2 leh gelak sengsOrg.. ^_^

iDAN berkata...

kira okeylah tu dapat sekitar RM100 dalam tempoh 2 tahun, sy mula berblog sejak awal 2000 lagi... masa tu manalah tahu nuffnang ni...

yang jadi masalah tak reti nak taruh Nuffnang ni di server easyjournal; mungkin mmg di sana tidak dibenarkan meletakkan sebarang iklan...

bertukar ke blogspot ni baru sekitar dua tahun... bayangkan nak cari pengikut pun amat sukar... pengunjung blog ini pun sekitar 100 org sehari... jenis klik kejap & keluar...

rezeki seseorang berbeda... mana tahu esok lusa rezeki kita bertambah...

Miss R berkata...

ermm 100 Org per day pOn agak rmai.. berbanding sy T_T

pe kate en iDAN cOntact helpdesk nuffnang bertanyekan samada iklan mereka leh ke x ltak kt easyjOurnal.. ^_^