Translate

||| Tentang Aku |||

Foto saya
Jenaris, Kajang Selangor, Malaysia
¤¤ Penyair nan tidak akan berhenti memaparkan sesuatu. Berkata benar biar pahit sekali pun. Kata kata biarlah membawa makna. Makna jangan berbau hina.¤¤

Perlu Baca

masalah tanah pusaka Md Sesh masih tidak selesai Klik Label: Pusaka Mengambil hak milik orang lain tanpa mengikut panduan Islam adalah HARAM; akta tanah yang dipinda oleh manusia hanya perangkap NERAKA bagi mereka yang tamak akan harta dunia

22 Disember 2011

Mission: Impossible – Ghost Protocol,


Mission: Impossible – Ghost Protocol. (MI:4) Menarik filem ni, anda boleh membawa keluarga anda ke pawagam sebab pasti filem ini akan menarik buat semua peringkat umur.

Ianya banyak berkisar tentang kepakaran teknologi maklumat, masalah peperangan, keganasan serta dendam. Heronya Tom Cruise banyak meronai lakon layar yang hebat & tangkas. dari awal babak hingga ianya tamat satu demi satu adengan aksi yang amat mencemaskan.

Antara babak menarik adalah permandangan di Dubai di mana bangunan pencakar langit yang digunakan sebagai lokasi pergambaran amat cantik & meriah.

Pelakon Hindustan Anil Kapoor yang turut berlakon semasa di Bombay pastinya satu suntikan aura bagi peminat filem Hindi. Kesan audio yang amat baik serta beberapa babak yang menggunakan multimedia pastinya membuatkan kita tergamam & berdebar dada.


Aku sebenarnya sekadar mahu membawa anak buah bersama anak-anak menonton; filem ini menjanjikan kepuasan menyaksikan di layar perak berbanding DVD atau menonton di TV.

Tiada ulasan: