Translate

||| Tentang Aku |||

Foto saya
Jenaris, Kajang Selangor, Malaysia
¤¤ Penyair nan tidak akan berhenti memaparkan sesuatu. Berkata benar biar pahit sekali pun. Kata kata biarlah membawa makna. Makna jangan berbau hina.¤¤

Perlu Baca

masalah tanah pusaka Md Sesh masih tidak selesai Klik Label: Pusaka Mengambil hak milik orang lain tanpa mengikut panduan Islam adalah HARAM; akta tanah yang dipinda oleh manusia hanya perangkap NERAKA bagi mereka yang tamak akan harta dunia

16 November 2009

Ala! kasihannya dia.. (Delima Merkah)

Ala kesiannya dia sudahlah sejuk...
macam manalah nak bernafas ni

Betul-betul nyawa ikan

Lor! macam mana pulak abg ni nak turun!


5 ulasan:

rosnanie berkata...

salam ziarah..


hehe... so cute, tp yang paling tak tahan tu, betul ker gajah tu duk atas pokok?

iDAN berkata...

Sdr Rosnanie

Ini kerja tangan gatal!, gambar bertindih, sian gajah tu dipaksa panjat atas pokok.

Kerja pelukislah tu!.

Terima Kasih sudi kasi respon!.

e_ja berkata...

salam ziarah kembali..
time kasih sudi ziarah dan memberi komen di blog akak..:)

dlm byk2 gbr..konfius akak cmnelah gajah tuh leh ada atas pokok tuh??..hehehe..

José Ramón berkata...

A very interesting blog.

Greetings from creativity and imagination photos of Jose Ramon

iDAN berkata...

José Ramón..

Thanks you...hope we can be friends!.