Translate

||| Tentang Aku |||

Foto saya
Jenaris, Kajang Selangor, Malaysia
¤¤ Penyair nan tidak akan berhenti memaparkan sesuatu. Berkata benar biar pahit sekali pun. Kata kata biarlah membawa makna. Makna jangan berbau hina.¤¤

Perlu Baca

masalah tanah pusaka Md Sesh masih tidak selesai Klik Label: Pusaka Mengambil hak milik orang lain tanpa mengikut panduan Islam adalah HARAM; akta tanah yang dipinda oleh manusia hanya perangkap NERAKA bagi mereka yang tamak akan harta dunia

19 November 2009

Ala! marahnya dia (Delima Merkah)

...sampai hati mereka klon aku... tak kasi tahu pun!

anganla eree akwe aye!
(Janganlah dera makwe aku!)

anganla... tai ang aye andi!
(Janganlan intai aku mandi!)

9 ulasan:

eelobor berkata...

relase tensen...tgk gmbr tu. hahaha, nk tergelak jer

Miss Rory berkata...

trime kasih utk komen anda di blog sy.. :)

Daud Mili berkata...

salam singgah idan,...terer kamu bab2 edit gambar baby nih...~

iDAN berkata...

Sdrku Eelobor

Terima kasihlah rajin klik blog saya yang tak sepertinya ini, dulu memang satu hobi saya rajin klik blog kelakar. Cumanya banyak gambar dalam blog itu kelakar 18Sx. Bila bersara habis terpadam fail itu.

Nanti saya akan isikan gambar kelakar yang umum kira anak-anak kita terklik taklah ianya kurang manis.

Memang gambar macam ini sesekali tenguk dapat relase tensen kita. Saya suka gambar yang bawah tu!.

Miss Rory, agar kita dapat jadi rakan di internet. Terima kasih sudi intai kami di sini.

Sdr Daud Mili,

Gambar tu sekadar kutip & edit guna adobe. Terima kasih sudi respon di blog saya, agar kita akan jadi geng di dunia maya ini.

e_ja berkata...

hehehe..kelakar2..comel dan kelakar..:)

Daud Mili berkata...

insyaALLAH...

bungacahaya berkata...

Salam singgah

Saya yg duk di BBangi pun skali jer tgk movie di warta. Sekali terkena tgk ngn couple yg sedang buat wayang juga. Serik!

iDAN berkata...

Sdr e_ja,

gelagat anak-anak memang sering mencuit hati

iDAN berkata...

Sdr BungaCahaya

Saya pernah dengar kes begitu, ramai juga yang mengadu pawagam itu sering ada operasi dari JAIS untuk nangkap pasangan yang bercinta ini.

Maka itu anak muda serik ke sana!, salah satu sebab kut! pawagam itu ditutup!.