Translate

||| Tentang Aku |||

Foto saya
Jenaris, Kajang Selangor, Malaysia
¤¤ Penyair nan tidak akan berhenti memaparkan sesuatu. Berkata benar biar pahit sekali pun. Kata kata biarlah membawa makna. Makna jangan berbau hina.¤¤

Perlu Baca

masalah tanah pusaka Md Sesh masih tidak selesai Klik Label: Pusaka Mengambil hak milik orang lain tanpa mengikut panduan Islam adalah HARAM; akta tanah yang dipinda oleh manusia hanya perangkap NERAKA bagi mereka yang tamak akan harta dunia

11 Ogos 2009

H1N1: Seorang anak Tengku Puan Pahang belum pulih


Tengku Hassanal dirawat di wad diraja di Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan semalam.Tunku Azizah Aminah


KUANTAN - Keadaan Tengku Puan Pahang, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Sultan Iskandar dan empat daripada lima anakanda baginda yang dirawat di Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) di sini selepas dijangkiti H1N1 sejak Jumaat lalu kini stabil.

Tunku Azizah Aminah berkata, empat anakanda baginda iaitu Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah, 14; pasangan kembar Tengku Ahmad Ismail Mu'adzam Shah dan Tengku Puteri Afzan Aminah Hafidzatullah, 9, serta Tengku Puteri Jihan Khalsom 'Athiyatullah, 7, beransur pulih.
Namun, menurut Tunku Azizah Aminah, keadaan seorang lagi anakandanya, Tengku Muhammad Iskandar Ri'ayatuddin Shah, 12, masih belum pulih daripada jangkitan walaupun sudah diberikan suntikan antiviral.

"Selepas diberi suntikan antiviral, keadaan Tengku Muhammad masih membimbangkan. Difahamkan, doktor yang merawat kami juga disahkan dijangkiti H1N1 ," kata baginda semasa dihubungi pemberita di sini semalam.

Tunku Azizah Aminah berkata demikian sebagai mengulas perkembangan kesihatan lima anakandanya selepas dijangkiti H1N1 dan dimasukkan ke HTAA di sini sejak Jumaat lalu. Baginda pula dimasukkan ke hospital yang sama pada hari berikutnya seperti dilaporkan oleh sebuah akhbar semalam.

Kosmo!

Tiada ulasan: