Translate

||| Tentang Aku |||

Foto saya
Jenaris, Kajang Selangor, Malaysia
¤¤ Penyair nan tidak akan berhenti memaparkan sesuatu. Berkata benar biar pahit sekali pun. Kata kata biarlah membawa makna. Makna jangan berbau hina.¤¤

Perlu Baca

masalah tanah pusaka Md Sesh masih tidak selesai Klik Label: Pusaka Mengambil hak milik orang lain tanpa mengikut panduan Islam adalah HARAM; akta tanah yang dipinda oleh manusia hanya perangkap NERAKA bagi mereka yang tamak akan harta dunia

21 Februari 2012

Nuffnang

Ish tak berubah jumlah kutipan aku; Masih RM61.91 sen syukurlah ini rezeki dari Ilahi. Jika anda klik blog ini jangan lupa klik juga iklan Nuffnang ini; kut dapat membantu aku dalam berkarya.

Tahun lalu pun lebih kurang banyak ini. Tak sampai RM100. Jangan fikirnya sedikit; kut sepuluh tahun nanti tak jadi jumlahnya RM600 lebih. Kira okeylah tu. Kalau kita google cek nuffnang pasti kita dapat lihat ada yang dapat sampai RM1,000. Tak pasti berapa lama dia amengumpul duit sebanyak itu.

Lihat cek ini, tak tahulah berapa lama pemblog dapat sebanyak ini.


4 ulasan:

ejaa berkata...

ingt kn kepunyaan tuan punya belog ni.
wah banyak tuh!
huhuu

eMMe berkata...

wow~ syok la dpt checque 1k++ huhu, bile tau gamaknye kita leh dpt camtu, huhuhu...

iDAN berkata...

Ejaa blog ini memang saya yang punya; nuffnang ni skadar tempelan... semua pemblog selalunya akan tempel iklan nuffnang percuma ini... ramai pengikut yang klik iklan nuffnang ini banyaklah dapat duitnya...

iDAN berkata...

eMMa

Jadi ahli nuffnang daftar dlm internet tak berbayar pun; add kerata java yang diberi dlm blog kita dan rajin klik blog orang lain...

Jika ramai pengikut kita selalunya ramai akan klik iklan Nuffnang ini tau-tau kita dapat duit terpijak...

Dah cukup RM50 kita boleh tuntut dan akan dapat cek... cubalah!