Translate

||| Tentang Aku |||

Foto saya
Jenaris, Kajang Selangor, Malaysia
¤¤ Penyair nan tidak akan berhenti memaparkan sesuatu. Berkata benar biar pahit sekali pun. Kata kata biarlah membawa makna. Makna jangan berbau hina.¤¤

Perlu Baca

masalah tanah pusaka Md Sesh masih tidak selesai Klik Label: Pusaka Mengambil hak milik orang lain tanpa mengikut panduan Islam adalah HARAM; akta tanah yang dipinda oleh manusia hanya perangkap NERAKA bagi mereka yang tamak akan harta dunia

19 Mei 2016

Percaya atau tidak?

Rekacipa Azim & rakannya ini menang sampai peringkat antarabang. Pingat Emas di Korea. Tapi cikgu di SMTKL belot tak bawa Azim ke Korea cuma cikgu, anak cikgu, dua rakan Azim & wakil dari KPM (tak pasti) sahaja yang pergi; sambil bertanding dapat melancong. Tak tahu apa sebenarnya terjadi kenapa Azim tidak dibawa. Sedangkan Azim & rakan-rakan berempat naik ke pentas.

Di Malaysia cuma menang Pingat Perak; sebab ayahnya orang Perak... tapi okeylah Azim yang bersalam dengan Abg Najib ambil anugerah. Tahniah Azim anak apak.

Sayang amat ciptaan untuk memudahkan kehidupan OKU ini tidak mendapat perjatian dimata & hati agensi kebajikan negara kita. Tersimpanlah rekacipta ini tanpa dimajukan.


Azim kiri sekali...


cadangan sy kepada Abg Najib masa nak bentangkan Bajet baru-baru ni...
Tak masuk dalam bajet sebab tarak ada untung kut!.


Azim menang!!!!! yes.
tapi pengadil Msia x kasihan OKU kasi pingat Perak
baik lagi pengadi parajuri Korea prihatin kasi Azim Pingat Emas...(hahahaha)

Tiada ulasan: